Додому – 12 медалей

Оприлюднено Оприлюднено в Uncategorized

5 серпня у с. Рудківці Новоушицького району на березі річки Дністер відбувся Кубок Хмельницької області з пауерліфтингу (жим лежачи). У змаганнях взяли участь і городоцькі спортсмени –
14 вихованців тренера
Андрія Андрущенка.

0147

Городоччину представляли і дівчата, і хлопці. Серед дівчат виступали Наталія Підлісна, Дарина Кельбус та Юлія Чирська, кожна з яких виборола золото у своїх вагових категоріях. Відповідно, завдяки цим спортсменкам Городоччина отримала перше місце у загальнокомандному заліку серед дівчат.
– Для мене це вже треті змагання на Дністрі, – розповідає Дарина Кельбус. – Під час змагань я пожала 55 кг. Це виявився найкращий результат серед моїх суперниць. Від другого місця в мене був відрив 10 кг і 20 кг – від третього.
– На своїх перших таких змаганнях я пожала 30 кг, – каже Наталія Підлісна, – та через два роки завдяки тренуванням і моєму тренеру мені вдалося збільшити цю цифру вдвічі. Цього разу я пожала 67 кг.
Серед юнаків у змаганнях взяли участь чотири городоцьких пауерліфтери: Андрій Парамей, Костянтин Гуцалюк, Євген Чернійчук, які також привезли додому золото, та наймолодший учасник змагань – Костянтин Андрущишин (2007 року народження), який змагався зі спортсменами 2000 року народження та здобув срібло. Відповідно, й перше загальнокомандне місце серед юнаків на Кубку Дністра теж здобули городоцькі юнаки.
Серед чоловіків виступали Віталій Підлісний, Дмитро Садовський та Олександр Нагуляк (для якого це були перші змагання). Та все ж таки городоччани серед чоловіків здобули друге загальнокомандне місце. Тож у рідне місто городоччани повернулися із 12 медалями.
– За сприяння у поїздці щиро дякую міському голові Василю Підлісному, який ніколи не відмовляє нам і, звісно ж, Олександру та Галині Герегам, – підкреслює тренер пауерліфтерів Андрій Андрущенко. – Завдяки цим людям ми маємо змогу досягати різних спортивних висот та олімпів.
Наразі городоччани готуються до Чемпіонату України з класичного пауерліфтингу, а тренер городоцьких пауерліфтерів Андрій Андрущенко вже вирушив до Фінляндії на Чемпіонат Європи з класичного жиму лежачи, який відбудеться 13 серпня.
Наталія Попович

Бажання перемогло

Оприлюднено Оприлюднено в Uncategorized

Бути сильним. Це бажання з дитинства підштовхувало нинішнього Чемпіона України з важкої атлетики до занять спортом. Як результат – із невпевненого в собі хлопчика він став не тільки Чемпіоном України, а й призером міжнародних змагань. (більше…)

ЯКЩО ЛЮДИ БУДУЮТЬ, ТО ЖИТТЯ ТРИВАЄ

Оприлюднено Оприлюднено в Uncategorized

Сучасну людину вже не здивуєш швидкою й динамічною забудовою, яка ведеться у містах та селах. Тут будує одне будівельне підприємство, там вже “росте” новий об’єкт, який зводиться іншою організацією. І навряд чи зараз більшість городоччан задумується, що багато будинків та приміщень, повз які вони проходять щодня у місті та районі, колись створили одні і ті ж люди, які пропрацювали у будівельній справі більше половини свого життя.

(більше…)

ГОРОДОЦЬКІ КАРТИНИ ПОЇДУТЬ ДО ФРАНЦІЇ

Оприлюднено Оприлюднено в Uncategorized

Підведено підсумки 28-го Міжнародного фестивалю дитячої творчості «Підводні фантазії». Городоцька дитяча художня школа вже 19 років поспіль є постійним учасником і переможцем цього престижного фестивалю. (більше…)

«ГОРЛІС» завершив весняну посадку молодих дерев

Оприлюднено Оприлюднено в Uncategorized

Лісівники Городоцького лісоспеціалізованого підприємства «Горліс» завершили посадку саджанців молодих лісових культур. Всього навесні цього року було засаджено 35,6 га лісу, із них 6,7 га – модриною європейською. Решта – дубом червоним. (більше…)

Ви даруєте людям найдорожче – здоров’я, віру та надію!

Оприлюднено Оприлюднено в Uncategorized

Роль медичного працівника у нашому суспільстві завжди буде важливою і необхідною. І кожен лікар розуміє, що здоров’я суспільства залежить від професійності, порядності і душевної доброти учнів Гіппократа. Зокрема, такої ж думки лікар-анестезіолог відділення інтенсивної терапії Городоцької ЦРЛ Віктор Наліжитий.
Віктор Андрійович закінчив Вінницький національний медичний університет. У 2005-2008 роках проходив інтернатуру на базі Хмельницької обласної лікарні, а потім повернувся у рідний Городок і залишився тут працювати – лікарем-анестезіологом у відділенні анестезіології та інтенсивної терапії Городоцької центральної районної лікарні.
– За роки роботи я зрозумів: у наших руках щодня опиняються сотні людських доль, які залежать не тільки від рівня кваліфікації і призначеного лікування, але й від психологічної підтримки і проявленого милосердя, – зазначає Віктор Наліжитий. – Тож у планах на майбутнє – ще більше удосконалюватись, засвоювати та впроваджувати всі новації та максимально ефективно працювати в плані надання медичної допомоги всім тим, хто цього потребує.

(більше…)

Шановні жителі Городоччини!

Оприлюднено Оприлюднено в Uncategorized

Запрошуємо вас взяти участь у творчих конкурсах до 655-річчя Городка!

З нагоди ювілею рідного міста Городоцька міська рада та районний телерадіопресцентр оголошують конкурси: «Я люблю тебе, мій Городок!» (поезія, нарис, есе, кросворд, акровірш, загадки, пісні), «Я малюю рідне місто» (різні техніки прикладного мистецтва).
Усі роботи будуть опубліковані у районній газеті «Городоцький вісник» та на сайті міської ради. Кращі художні твори будуть відзначені нагородами на святкуванні Дня міста та увійдуть до літературної збірки про Городок.
Роботи надсилати або приносити у друкованому та електронному форматі у міську раду (м. Городок, вул. Грушевського, 53 (2-й поверх); до редакції телерадіопресцентру (вул. Грушевського, 57 (2-й поверх), e-mail [email protected], тел.: 3-17-71, 3-12-71.
Переможців визначатимуть читачі районної газети, надсилаючи відрізні купони для голосування, а також журі у складі представників міської ради та ЗМІ.

Оргкомітет

ВІК ЛЮДИНУ КРАСИТЬ

Оприлюднено Оприлюднено в Uncategorized

На славній Городоччині щороку менше і менше залишається в живих працьовитих, мужніх людей – ветеранів праці та війни, які за своє життя віддали усі сили на відбудову рідного краю після воєнних лихоліть 1939-1945 років та які зробили наш мальовничий куточок Поділля промислово процвітаючим. (більше…)